Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Netfix i vpn dla ios w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !

Niedługo zamawiam ipada mini (znalazłem w świetnej cenie za 1800 zł 32gb +4g ! )

http://www.mediaexpert.pl/katalog/tablety/apple-ipad-mini-wi-fi-cellular-32-gb-czarny,27487.html

I sprawdzam ostatnie dostępne apki żeby potem nie było zaskoczenia ,ze czegoś nie ma :D

Potrzebuję informacji od osób które mają ipada czy w naszym kraju pięknym można pobrać apkę Netflixa ? Bo na iTunes przekierowuje mnie do Polskiego itunes i tam nie ma -.-

Do tego czy znacie jakiś vpn (darmowy i bez mikro płatnosci) hola unlocker jeszcze nie ma na ios ale proszę o jakieś przykładowe które działają z netflixem :D

Dzieki

PS. jest jakaś stronka która znajduje odpowiedniki apek z androida na ios ?

11967467.jpg

Opublikowano

jaka apka? ja mam na iphonie 5 appstore po angielsku (czy ja wiem czy to cośśś zmienia ;_;) i wstukując netfix wyskakuje 42 wyniki i w sumie chyba żaden nie jest trafny xD jak masz gg to napisz do mnie 38097183 w sumie to ja mam iphona itd więc moge pogadac nt. iOS'a itd

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...